33. Järvsöpodden – Magnus Hedin om ICA Supermarket i Järvsö som brann ner till grunden och återuppbyggnaden

Den 23 oktober 2020 brann ICA Supermarket i Järvsö ner till grunden, nyheten spred sig som en löpeld över hela Sverige. Det var många som blev bestörta över det kraftiga brandförloppet och funderingarna över hur det skulle påverka orten var många.

I vårt 33:e poddavsnitt träffar vi Magnus Hedin som berättar om den dystra morgonen när brandröken syntes över hela Järvsö. Magnus berättar även om alla spännande satsningar i den nya butiken som snart öppnar. Mycket nöje!

Följ gärna @jarvsopodden på Facebook och Instagram eller taggen #järvsöpodden på sociala medier för information om kommande avsnitt och gäster.

Järvsöpodden finns där andra poddar finns! Till exempel Anchor.fm, Apple Podcast, Spotify, Podbean, Acast, Google Podcasts med flera.